Ondernemers totaaloverzicht

Recreatiepark Ermerstrand

Recreatiepark Ermerstrand

In een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen, ligt Ermerstrand. Ons park heeft een oppervlakte van 80 hectare waarvan ongeveer de helft water is. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en bezoekers hebben dan ook overal uitzicht op het water. Op Ermerstrand is altijd iets te beleven, maar door de ruime opzet van het park is het ook de ideale plek om volledig tot rust te komen.

B&B Sleense Joffers

B&B Sleense Joffers

Unieke Bed & Breakfast in het buitengebied van Sleen. Wie rust zoekt en van natuur houdt, geen andere gasten, dus volop privacy. Een paradijsje in het Drentse landschap, heerlijk rustig gelegen.

ROADVIP buscamper en tenttrailer verhuur, verkoop, koop en eigen camper verhuren

ROADVIP buscamper en tenttrailer verhuur, verkoop, koop en eigen camper verhuren

ROADVIP verzorgt de verhuur en verkoop van buscampers, tenttrailers, 4x4 pick-ups en daktenten Heerlijk relaxed reizen in een luxe buscamper. Ontspannen op vakantie zonder stress over volgeboekte hotels of campings waar het laatste plekje net weg is. Altijd uw eigen bed, keuken en toilet bij de hand. Lekker cruisen over de wegen die u zelf heeft uitgekozen. En dat alles met veel meer comfort aan boord dan in een gewone auto. Klinkt niet gek toch? Iedereen wil weleens met een buscamper op pad.

Ondernemersflits

Ilma Fotografie

Sinds een paar jaar heeft de uit Twente afkomstige Ilma Meijer, haar grote liefhebberij voor de fotografie, omgezet in een bedrijfsmatige aanpak. Enthousiast runt ze nu een bedrijf voor professionele fotografie In Erm. Er staat een antieke fiets tegen de gevel met rieten manden eraan. Straks komen daar vast bloemen in, denk ik. Ik zie het plaatje al voor me. Leuk voor een foto!

Lees meer

Tweewielerbedrijf André Janszen