Uitgelicht archief

Slener in de spotlight: Karin en Eddy Heeling}

Slener in de spotlight: Karin en Eddy Heeling

Eddy en Karin Heeling kennen elkaar van de landbouwhogeschool in Dronten. Karin studeerde daar bedrijfseconomie en Eddy landbouw. Zij trouwden na hun studietijd. Eddy nam de melkveehouderij van zijn vader over en samen met Karin ging hij vol enthousiasme met het melkveebedrijf aan de slag. In de loop van de jaren werden hun kinderen Mechteld, Guido en Meike geboren

Vanaf een bankje: Vijverbrinkenweg}

Vanaf een bankje: Vijverbrinkenweg

Op de eerste zondag in mei wandel ik over de Vijverbrinkenweg richting een picknickbankje dat, vanaf de Schaapstreek gerekend net voorbij de Polweg, aan mijn linkerhand opdoemt. Het lijkt alsof deze weg één van de rustigste in het dorp is.

Sleen.nu wordt vernieuwd}

Sleen.nu wordt vernieuwd

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de vernieuwing van sleen.nu. De huidige website zal een nieuw uiterlijk krijgen. De vertrouwde, succesvolle basis blijft grotendeels gelijk.

Donateur of vriend worden van SleenWeb}

Donateur of vriend worden van SleenWeb

Wil je de stichting SleenWeb steunen? Je kunt dan donateur of vriend worden. Veel mensen gingen je al voor! Als donateur betaal je 5 euro per jaar, een vriend betaalt 10 euro.

Adverteren op sleen.nu}

Adverteren op sleen.nu

Wilt u als ondernemer uit Sleen of directe omgeving een vermelding op het ondernemersplein van sleen.nu? Dan kunt u deelnemer worden. Hiermee vergroot u uw bekendheid en steunt u de stichting SleenWeb. Vele ondernemers gingen u al voor.